Nettsider

Jeg lager funksjonelle nettsider for bedrifter, organisasjoner, lag og foreninger. Nettsidene lages med publiseringsverktøyet Wordpress slik at det er enkelt å publisere nyheter, endre tekst og legge inn nye sider. Jeg har to standardpakker, men ta gjerne kontakt om du ønsker andre løsninger enn det som inngår i pakkene. Ved kjøp av nettside får du samtidig 20 % rabatt på kjøp av bilder til nettsiden. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Alle priser er inkl. mva.

  Liten Stor
Valgfritt design Ja Ja
Tilpasset mobil/nettbrett Ja Ja
Antall sider 10 20
Blogg Ja Ja
Antall utvidelser 3 5
Statistikk Ja Ja
Opplæring Ja Ja
Support første år 2 timer 3 timer
Pris 6 900 kr 9 400 kr
Bestill Bestill

Jeg tar utgangspunkt i en Wordpress-mal og tilpasser den til dine ønsker og behov. Du kan selv legge til flere sider utover de som klargjøres av oss.

Wordpress har mange utvidelser som kan integreres i siden, for eksempel værvarsel, kart, bildegalleri, gjestebok, kontaktskjema, Facebook-stream eller kalender. Med statistikkprogrammet Google Analytics får du en oversikt over bruken av siden.

Jeg gir deg opplæring i hvordan du bruker Wordpress og Google Analytics, slik at du selv kan oppdatere og endre innhold på siden.

Vedlikeholdsavtale

Om du vil slippe å holde Wordpress-siden din oppdatert tilbyr jeg en vedlikeholdsavtale. Det betyr at jeg minst én gang i måneden tar en ekstra backup av hele nettsiden din og oppdaterer Wordpress-programmet, eventuelle utvidelser og temaer.

Vedlikeholdsavtalen koster 550 kr/år inkl. mva. BestillNettsider jeg har laget


Nettside Rendalen løypelag

Nettside laget for Rendalen løypelag. Denne nettsiden har blogg, Facebook-stream, Instagram-stream, kobling til skisporet.no, fotoarkiv og gjestebok.

Nettside Rendalen idrettslag

Nettside laget for Rendalen idrettslag. Denne nettsiden har Facebook-stream, egne sider og nyheter for de ulike idrettsgruppene og kalender.

Nettside Sølen hytter og torvtak

Nettside laget for Sølen hytter og torvtak.

Nettside Motjønnåsen hytteområde

Nettside laget for Motjønnåsen hytteområde.